Krajane.cz | Austrálie | Belgie | Británie | Francie | Irsko | Itálie | Kanada | Lucembursko | Německo | Mnichov | Nizozemsko | Norsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk en
 
Stran: 1 ... 170 171 172 173 174 [175] 176 177 178 179 180 ... 188   Dolů
 
Autor Téma: Emigranti prišli zveladiť Európu teda aj Nemecko  (Přečteno 12374584 krát)
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2610 : Únor 21, 2017, 02:44:31 pm »

"strielat ako skodnu. Tu nic ine nepomoze. Pseudohumanizmus nas zabije."

Vystřílet nepomůže. Protože bys jednak musel vystřílet ty, kteří sem tyto novodobé otroky ( "migranty", "uprchlíky" ) natahali = vůdce v Euroamerice, aby už sem "migranti" nepřibývali, a zase se vrátili domů, ke svým, protože vystřílet běžné lidi nemá smysl - nejsme Hitleři, ale i kdyby se ti to nakrásně povedlo, tito otrokáři by vznikli znovu, protože západní část bílé rasy je prostě vadná. Takže se na to musí jít jinak.


Pseudohumanismus nás nezabije. Čechoslováci, Poláci a Rusové mají rozum v pořádku, a ti si udrží své území bez pokálených očí. ( nikoliv: "svá území" )

Že Němci ( modroocí, světlovlasí ) po druhé světové válce tak zpohodlněli a zpychli, že si sem od svých mocipánů ( mnohdy už probarvených všemi odstíny - Rotschild, Rockefeller, Krupp, "Winsdor", ... ) - kteří jsou rozlezlí po celé Evropě ( od Španělska po Švédsko, od Řecka po Anglii ) už od středověku - nechali nahnat miliony hnědookých "nepřizpůsobivých" z pod Evropy ( prostě z jiné kultury ), je jen trest za jejich agresivitu a namyšlenost ( bílých Němců a nejen jich ), a tudíž hloupost. Za to teď Němci - a nejen oni - pykají.
Za to, že nepřemýšleli, že se nechali oblbnout, nechali si nalhat od svých agresivních mocipánů ( otrokářů ) hlouposti. A ještě svůj rozklad vítali, a nepřemýšleli nad činy svých "představitelů" - nejagresivnějších psů, kteří se do role představitelů dosadili sami, místo aby byli dosazeni zdravým rozumem.
Stejně tak, jako si tento běžný lid myslí ( Němci, Angličani, Holanďani, Francouzi ), že je lepší než zbytek světa. Veliké pomýlení je to.

Představitel nikdy nemůže být člověk, který je agresivní ( hloupý ) = chtivý, nýbrž jen ten, který je klidný, rozvážný ( moudrý ). A to lidé na Západě nikdy nebyli, a nikdy nebudou.

Buď se tato směska / sběř opět pokusí Východ napadnout či podmanit, jako už tolikrát ( a bude jí hodně snížen počet k nule - jejich vůdcům, viz výše ), nebo budou "původní Němci" volat o pomoc, a bude jim pomoženo.

Ale to oni ( Němci ) nejspíše neudělají, protože se teď chtějí v životě rozcapovat. Nechtějí dodržovat zdravý rozum ( nevyrábět více, než je potřeba, odpírat si, kde nemusím mít atd. ). Katolická a evangelická církev je k smíchu. Katolická má za Boha papeže, evangelická dokonce Luthera ( a svědci jehovovi Strážnou věž ;-).
vyjímky potvrzují pravidlo: Jan Pavel II.


poznámky:

Rus se dokáže s muslimem dohodnout.
Němcoameričan nikdy s muslimem nesplyne.
Němec se nesmírně bojí Rusa.
Nacista je debil, který si myslí, že je lepší než jiní lidé.
Američan je nerozumný člověk, který celý život utíká, aby nakonec zemřel. Stejně jako všichni ostatní lidé, kteří také zemřou, jen k tomu neběží ( nehoní se a nenechají se honit ).


závěr: Přeji Němcům, aby se upamatovali na svůj prapůvod.
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2611 : Únor 22, 2017, 12:49:34 pm »

kleena napisal "Uprchlíci tu byli a budou, jednejme s nimi v souladu se zákony, požadujme od nich totéž"
ano, ja som tiez za, uz zajtra rano mozme zacat - takze v sulade so zakonmi musi KAZDA osoba ktora do Schengenskeho priestoru prichadza mat prislusne DOKUMENTY ... teda pas a vizum ... teda aspon ti, co neprichadzaju z krajin kde je vojna (priklady  su uvedene hore)
To si něco pleteš.
Já mluvím o dodržování zákonů a pravidel na zdejším území.
Samotný příchod je něco jiného, zvlášť ten tvůj požadavek na vízum je směšný - kdo má vízum, je normální cestovatel. Útěk se zpravidla vyznačuje tím, že nemáš komfort, kufry a cestovní pojištění.
Kdo z uprchlíků za komančů měl do Německa či Rakouska *vízum* - například ti, co zdrhali přes Jugošku, po drátech VN či na rogale?
Přemýšlej trochu.

Argumentem, že by příchozí *uprchlíci* měli mít vízum, může diskuse rovnou skončit, protože ten, kdo takový argument přednese, buď diskusi předem záměrně zesměšňuje, nebo nemá mentální kapacity na to, aby pochopil, o čem toto téma je.

Podobně tvoje "vraj má právo, aby probehlo". To není nějaké možná, vraj a kdosi cosi. To jsou mezinárodními dohodami daná základní práva na azyl. Tedy když se dostaneš na výsostné území nějaké země, můžeš ji požádat o pomoc v nouzi.
A pak máš právo na to, aby se tvou situací někdo zabýval a rozhodl o ní. To je to řízení, o kterém je řeč.
Výsledkem toho řízení samozřejmě může být, že ti nic nehrozí a máš jít zpátky.

A tady podle mě určitě lze být o přísnější a posuzovat i připravenost žadatele, začít žít podle pravidel této země.
Podobně by naše země mohly začít sledovat pokusy o zneužívání tohoto systému a bránit se jim. K tomu by ale patřilo například to, že uprchlíky zaevidují a poznají, když se někdo hlásí naněkolikrát. Že jsme tohle ještě nezvládli, je špatná vizitka a není to vina uprchlíků.

To, že ani trestný čin nemění nic na tom, že azylové řízení proběhne, sice může působit nesmyslně, ale z nějakého důvodu to v těch pravidlech stojí, podobně jako jsou například diplomaté nedotnutelní, i kdybys měl podezření z vraždy. V mezních případech ta pravidla mohou působit nefér a také asi nefér jsou, zabraňují ale účelovému obvinění nositele těchto práv k tomu, abych ho na těchto právech zkrátil.

Například by určitě mohlo jít uprchlíka pro trestný čin odsoudit - s plným soudním řízením, odvoláními apod. - a při odsouzení ho rovnou zavřít. Azylové řízení může dokončit i za basy.

Podobně to bude s těmi "ztracenými" pasy. Jelikož nemůžeš nikomu dokázat, že pas zahodil schválně - útěk je mezní záležitost a že u toho ztratím doklady, není zas tak divné, bude těžké lidi bez pasů rovnou odmítat, nebo trestat. Prostě to není jasně a černobíle rozhodnutelné a řešení tím bude složité. Rovnou podotýkám, že řešení samozřejmě neznám - jen vidím nebezpečí, které hrozí, když se při hledání řešení vydám populární pivní/hospodskou zkratkou.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2612 : Únor 22, 2017, 01:29:53 pm »

kleena - ja si tam nic nepletiem, len upozornujem na to tvoje "jednajme s utecencami v sulade so zakonmi" ... to proste nefunguje a ty sam dobre vies ze existuju dve kategorie ludi, ti na ktorych TUNAJSIE zakony platia a ti na ktorych neplatia - tak to proste treba vyhlasit ano na tychto ludi sa nevztahuju tunajsie zakony ale akesi medzianarodne zakony a podla nich sa im napr. nic nemoze stat ani ked sa napriklad prihlasia pod falosnym menom alebo maju 10 identit a beru prachy v 10 roznych mestach atd.

pretoze kebyze sa im aj nieco dokaze tak do krajiny XY ich odsunut NESMU, potom ich nesmu odsunut lebo ochoreli atd.

takze tvoje volanie po rovnosti je ako vidis uplne zbytocne ak platia nejake medzinarodne zakony, ktore tie narodne zakony robia neplatnymi ... potom to ale treba tak rovno povedat, a potom sa ani necudujem, ked pridu taki ako Trump ktori na to pojde z ostra a nejake medzinarodne zakony ho zaujimat nebudu - a to ma USA pritom este stastie ze su daleko od vacsiny krajin sveta, odkial utecenci pochadzaju, kebyze su v EU  tak maju mury nastavane uz davno ;_)

"K tomu by ale patřilo například to, že uprchlíky zaevidují a poznají, když se někdo hlásí naněkolikrát. Že jsme tohle ještě nezvládli, je špatná vizitka a není to vina uprchlíků."
jasne, my sme povinni cele dni len rozmyslat, co este musime pre utecencov robit ;_)

"A tady podle mě určitě lze být o přísnější a posuzovat i připravenost žadatele, začít žít podle pravidel této země."

o atentatnikoch vo Francuzsku ci v Belgicku sa tusim hovorilo, ze sa narodili v Europe ... cize je uplne jedno, ci ich rodicia boli "pripraveni" zit v EU alebo nie, tam ide o nieco ine ...

slovaci alebo cesi v NSR alebo USA pred r. 1989 a ani ich potomkovia  ziadne atentaty nerobili, ani sa nenechavali viackrat registrovat aby zhrabli viacej prachov - cize problem bude v niecom inom ako v "systeme" - ten bol vtedy rovnaky alebo este mozno menej prepracovany ako dnes a take veci sa nediali ... treba vidiet kde je problem namiesto neustaleho obvinovania sa ako stale malo pomahame a ako MUSIME stale pomahat viac a viac
« Poslední změna: Únor 22, 2017, 01:32:30 pm od rudo » Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2613 : Únor 22, 2017, 01:59:36 pm »

cize to hore bola prva vec - odvolavas sa sice na zakony ale zakony boli predsa "jednostranne vypovedane" napriklad ta medzinarodna zmluva, podla ktorej o azyl maju utecenci ziadat tam, kde prvy krat vstupili na uzemie EU a toto uz neplati. cize treba otvorene povedat - zijeme v obdobi, ked sa zakony stavaju neplatnymi.

druha vec je to prirovnanie - "ale obcania CSSR ..." podla mna je to nieco ine, kedze obcania CSSR nemali moznost ODIST z vlastnej krajiny legalne, takze to museli skusat nelegalne na rogale atd.

neviem to presne - ale myslim ze v dnesnej dobe ma obcan nejakej africkej krajiny, ktory sa dostane do Maroka ci Egypta MOZNOST zajst na nemecke velvyslanectvo (alebo aj velvyslanectvo USA atd.), myslim, ze tie krajiny tomu nebrania  a poziadat o azyl. ak ma narok, tak mus viza udelia, nie?

alebo je system nastaveny tak, ze legalne sa ziadat nemoze ale po ilegalnom prichode do krajiny uz ano?

tak to je potom velmi divne nastaveny system ;_) a potom sa nemozme cudovat ze pridu taky ako Trump co to chcu zmenit

-----------
k tomu ze existuju medzinarodne zmluvy ze sa MUSI pomoct v nudzi atd. - ako to vlastne riesi Australia, ti tusim neprijmaju tych co sa priplavia k ich brehom v nudzi ...
« Poslední změna: Únor 22, 2017, 02:01:05 pm od rudo » Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2614 : Únor 22, 2017, 02:05:53 pm »

no akurat citam, ze "In einer deutschen Botschaft kann kein Asylantrag gestellt werden."

zaujimave, ved Nemecko chce predsa POMAHAT ... takto by im pomohlo rychlo a lahko , nemuseli by tak daleko cestovat a riskovat zivot

zaujimave je aj ze v tej spanielskej Ceute vlastne Spanielsko BRANI dostat sa na jeho uzemie tym, co su v nudzi. myslel som, ze su povinni im pomoct a nie im branit aby sa dostali k pomoci ;_)

cize tolko k teorii pomoci a zmluv
« Poslední změna: Únor 22, 2017, 02:21:39 pm od rudo » Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2615 : Únor 22, 2017, 02:19:16 pm »

Rudo, zase mícháš páté přes deváté. Pokud chceš doiskutovat, zkuse držet jedné linie a neopakovat za každým druhým slovem nějaké to "ako vidíš" nebo "ako (určitě)sám vieš". To do smysluplné diskuse nepatří.

Takže, když z toho kompostu vyberu pár jakž takž dobrých jablíček:

kleena - ja si tam nic nepletiem, len upozornujem na to tvoje "jednajme s utecencami v sulade so zakonmi" ... to proste nefunguje a ty sam dobre vies ze existuju dve kategorie ludi, ti na ktorych TUNAJSIE zakony platia a ti na ktorych neplatia - tak to proste treba vyhlasit ano na tychto ludi sa nevztahuju tunajsie zakony ale akesi medzianarodne zakony a podla nich sa im napr. nic nemoze stat ani ked sa napriklad prihlasia pod falosnym menom alebo maju 10 identit a beru prachy v 10 roznych mestach atd.
Ano, já nepopírám, že jsou mezi nimi vychcánci. Ti jsou všude.
Je na nás, nastavit si pravidla tak, abychom dokázali vychcánky poznat a patřičně pojednat

pretoze kebyze sa im aj nieco dokaze tak do krajiny XY ich odsunut NESMU, potom ich nesmu odsunut lebo ochoreli atd.
Nebo se jim mezitím povedlo zbouchnut tady holku.
Ano, i takové případy jsou a je to jedna z věcí, ve kterých by zdejší systém měl být asertivnější.
Tedy zase: to je náš problém.

"K tomu by ale patřilo například to, že uprchlíky zaevidují a poznají, když se někdo hlásí naněkolikrát. Že jsme tohle ještě nezvládli, je špatná vizitka a není to vina uprchlíků."
jasne, my sme povinni cele dni len rozmyslat, co este musime pre utecencov robit ;_)
*pre* utečencov? Já myslel, že to je *pre* nás - abychom se chránili.
Že jsou lidi, kteří zse tě pokusí zneužít, to je faktm se kterým nic neuděláš. Pak je prostě potřeba se před tím zneužitím bránit, co myslíš?
A když si nechám otevřená vrata od stodoly, nemůžu se dvakrát divit, že se do ní někdo půjd epodívat.

o atentatnikoch vo Francuzsku ci v Belgicku sa tusim hovorilo, ze sa narodili v Europe ... cize je uplne jedno, ci ich rodicia boli "pripraveni" zit v EU alebo nie, tam ide o nieco ine ...
A co to znamená? Pokud jsou to francouzští občané, téím spíše se jich nějaký hon na uprchlíky nedotkne. Pak prostě nastupují zákony té které země, ale na nějaké vyhošťování už je zjevně pozdě.
Nanejvýš to visím jako selhání zemí, kam přistěhovalci už desetiletí míří - evidentně je odsunuly do ghett a nevšimly si, co jim tam doutná. A než začneš s nějakou další tirádou - je pěkné, že pro tolik *bílých* nikdo nic dělat nemusel a radikalizovaní nejsou.
Buď chci něco udělat proti zjevnému problému, i kdyby mě to mělo stát námahu a peníze, je to investice - a nebo neudělám nic, budu poukazovat na to, že jiní to zvládli také, ale pak se mi ty problémy nahromadí, budu mít tolik kriminálníků, že je nebude kam zavřít, a postřílet je nelze také...není tedy lepší raději zainvestovat zabránit tím, že mi tyto problémy vzniknou?
A tím nemyslím pozitivní diskriminaci a foukání cukříku do řiti, myslím vzdělání, vzdělání a zase vzdělání.

slovaci alebo cesi v NSR alebo USA pred r. 1989 a ani ich potomkovia  ziadne atentaty nerobili, ani sa nenechavali viackrat registrovat aby zhrabli viacej prachov - cize problem bude v niecom inom ako v "systeme" - ten bol vtedy rovnaky alebo este mozno menej prepracovany ako dnes a take veci sa nediali
Jiná doba a jiní lidé. Plakat po "starých dobrých časech sice můžeš", tím se zařadít bok po boku s komunisty a pohrobky nacistů, ale doba je jiná a potřebuje dnešní řešení a ne tehdejší.
I dnes máš spoustu přistěhovalců, kteří tu opravdu chtějí spořádaně žít. A pak máš takové, kteří to zkoušejí jinak.
Bohužel je na nás, zkusit je od sebe rozeznat a ubránit se druhým bez toho, abychom se po Trumpovsku uzavřeli a seškrtali šance pro všechny.

druha vec je to prirovnanie - "ale obcania CSSR ..." podla mna je to nieco ine, kedze obcania CSSR nemali moznost ODIST z vlastnej krajiny legalne, takze to museli skusat nelegalne na rogale atd.

neviem to presne - ale myslim ze v dnesnej dobe ma obcan nejakej africkej krajiny, ktory sa dostane do Maroka ci Egypta MOZNOST zajst na nemecke velvyslanectvo (alebo aj velvyslanectvo USA atd.), myslim, ze tie krajiny tomu nebrania  a poziadat o azyl. ak ma narok, tak mus viza udelia, nie?
Jaké vízum? Uprchlické?
To mi přijde poměrně vtipné, ale nemyslím si, že kterákoliv ambasáda má tolik humoru a když přijdeš na ambasádu někde v Ghaně vyperou tě ven a o azylu se s tebou bavit nebudou.
Když už utíkám, i jí sám si to představuji tak, že nejdřív musím utéct a někam se dostat a teprve tam žádat o ochranu.
Žádat přímo doma o to, aby mě nechali vycestovat a požádat tam o azyl, to mě zatím nenapadlo...
Jaký uprchlíkovod by teprve vznikl, kdybys něco takového zavedl...

k tomu ze existuju medzinarodne zmluvy ze sa MUSI pomoct v nudzi atd. - ako to vlastne riesi Australia, ti tusim neprijmaju tych co sa priplavia k ich brehom v nudzi ...
Austrálie je nechává chcípat a znásilňovat cizími v cizí zemi, nemyslím si, že by to pro nás měl být v čemkoliv vzor. Také za tento svůj rádoby pdeudoazylový systém čelí kritice. Což jí je, podobně jako Trumpovi, srdečně jedno.
Já osobně bych nerad, abychom jednou vypadali jako jeden nebo druhý.

no akurat citam, ze "In einer deutschen Botschaft kann kein Asylantrag gestellt werden."

zaujimave, ved Nemecko chce predsa POMAHAT ... takto by im pomohlo rychlo a lahko , nemuseli by tak daleko cestovat a riskovat zivot
Mně to přijde zcela logické a jak říkám, poměrně tragikomické, že sis to představoval jinak.
Příště nejdřív čítaj a pak dělej návrhy.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2616 : Únor 22, 2017, 02:22:56 pm »

"*pre* utečencov? Já myslel, že to je *pre* nás - abychom se chránili."

no TY si tvrdil ze medzinarodne zmluvy hovoria, ze im MUSIME pomahat ...

"Nanejvýš to visím jako selhání zemí, kam přistěhovalci už desetiletí míří - evidentně je odsunuly do ghett ."

jasne, zobrali samopaly a odsunuli ich ... statisice poliakov v Nemecku v ghettach neskoncili, zaujimave hehe

jasne su to vsetko velky chudaci ktorym treba pomahat, lebo inak sme vsetci rasisti hehehe

"Mně to přijde zcela logické a jak říkám, poměrně tragikomické, že sis to představoval jinak."

tragikomicke je splietat nieco o pomoci ale zaroven robit vsetko aby sa pomahat nemuselo - to uz potom radsej tu Australiu, ktora to na rovinu povie co a ako

"Jaký uprchlíkovod by teprve vznikl, kdybys něco takového zavedl..."

a ty v tom vidis nejaky problem? ved pomahat treba a "Obergrenze" predsa neexistuje, alebo ano?
 a ak ano, o aky pocet sa jedna?

« Poslední změna: Únor 22, 2017, 02:34:18 pm od rudo » Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2617 : Únor 22, 2017, 03:00:04 pm »

kleena - a ked si mi uz teda ozrejmil, ze na vine su vsetkemu ti zli a neschopni "europania" tak este by si mohol popisat o ake chyby KONKRETNE sa jednalo, kvoli ktorym vznikli ghetta urcitych skupin ludi ... aby sme sa ich nabuduce uz mohli vyvarovat
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2618 : Únor 22, 2017, 03:54:24 pm »

Rudo, zase mícháš páté přes deváté. Pokud chceš diskutovat, zkus se držet jedné linie

Kleena, máš sice pravdu, a upozorňovat můžeš ( a je to i správné ), ale nebuď tak kritický, protože většině z nás je někdy v životě blbě ( což ovšem neomlouvá hříchy ), a každý si chce někdy prostě zakřičet.  :-)

A toto fórum se pro to hodí náramně.  ;-)
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2619 : Únor 22, 2017, 03:57:22 pm »

lenke - kludne si zakric: na kapitalistov, nemeckych fasistov, ukrajinskych bicyklistov aj vsetkych ostatnych co ti zneprijemnuju zivot hehehe
Zaznamenáno
skorpion



Karma: -2
Příspěvků: 59


« Odpověď #2620 : Únor 22, 2017, 05:38:23 pm »

Kazdy ziadatel o azyl ma pravo, aby bola jeho ziadost riadne preskumana. Ak ziada o azyl ako utecenec a zisti sa, ze prisiel z bezpecnej krajiny (co vsade okolo Nemecka je), tak jeho ziadost ma byt automatiky a okamzite zamietnuta. Nalozit do lietadla a odviezt spat domov. Hoci aj do vojenskeho konfliktu. Porusil zakony, viac sa s nim nema kto co bavit. Otazka par hodin. Odobrat vsetky cennosti, aby sa co najviac pokryli vydavky na cely proces. Jednoduche ako facka.
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2621 : Únor 22, 2017, 05:45:18 pm »

Kazdy ziadatel o azyl ma pravo, aby bola jeho ziadost riadne preskumana. Ak ziada o azyl ako utecenec a zisti sa, ze prisiel z bezpecnej krajiny (co vsade okolo Nemecka je), tak jeho ziadost ma byt automatiky a okamzite zamietnuta. Nalozit do lietadla a odviezt spat domov. Hoci aj do vojenskeho konfliktu. Porusil zakony, viac sa s nim nema kto co bavit. Otazka par hodin. Odobrat vsetky cennosti, aby sa co najviac pokryli vydavky na cely proces. Jednoduche ako facka.
Ano, takových s jednoduchými a pádnými řešeními už tu pár bylo. Tu zdaleka, tu až nepříjemně blízko. A někteří dokázali přivést na pokraj zkázy celý svět.
Tož doufejme, že ty zůstaneš, kde jsi.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
skorpion



Karma: -2
Příspěvků: 59


« Odpověď #2622 : Únor 22, 2017, 06:02:09 pm »

neviem, koho mas na mysli. Ale som zvedavy, kto privedie na okraj skazi svet tentokrat. Zacinam mat tusenie aspon pre Europu.
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2623 : Únor 23, 2017, 09:20:23 am »

kleena - aby to nebolo take zlozite ze je viacero otazok a tem naraz, tak staci ak teda vysvetlis toto co som sa pytal vyssie, nech sa teda poucime a ti chudaci africania nemusia budovat ghetta

"a ked si mi uz teda ozrejmil, ze na vine su vsetkemu ti zli a neschopni "europania" tak este by si mohol popisat o ake chyby KONKRETNE sa jednalo, kvoli ktorym vznikli ghetta urcitych skupin ludi ... aby sme sa ich nabuduce uz mohli vyvarovat"

ja sa v tom teda nevyznam, ale podla mna to chyba "systemu" nebude, kedze napriklad ine skupiny migrantov ako napr. poliaci, rusi alebo trebars vietnamci ghetta v ziadnej krajine nikdy nevybudovali (pokial som teda postrehol)
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2624 : Únor 23, 2017, 01:07:17 pm »

...kvoli ktorym vznikli ghetta urcitych skupin ludi ... aby sme sa ich nabuduce uz mohli vyvarovat"
...kedze napriklad ine skupiny migrantov ako napr. poliaci, rusi alebo trebars vietnamci ghetta v ziadnej krajine nikdy nevybudovali (pokial som teda postrehol)

Jak milé, když věci běží přesně tak, jak se dalo čekat. Podívej, co stojí v půlce mého včerejšího příspěvku:

A než začneš s nějakou další tirádou - je pěkné, že pro tolik *bílých* nikdo nic dělat nemusel a radikalizovaní nejsou.
Buď chci něco udělat proti zjevnému problému, i kdyby mě to mělo stát námahu a peníze, je to investice - a nebo neudělám nic, budu poukazovat na to, že jiní to zvládli také, ale pak se mi ty problémy nahromadí, budu mít tolik kriminálníků, že je nebude kam zavřít, a postřílet je nelze také...není tedy lepší raději zainvestovat zabránit tím, že mi tyto problémy vzniknou?
A tím nemyslím pozitivní diskriminaci a foukání cukříku do řiti, myslím vzdělání, vzdělání a zase vzdělání.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Stran: 1 ... 170 171 172 173 174 [175] 176 177 178 179 180 ... 188   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Pravidla stránky | Kontakt | Podpořit projekt | Partneři | Krajane.cz © 2024
Stránky Čechů a Slováků o životě, práci, ubytování a studiu v zahraničí. Diskuze a užitečné články s praktickými informacemi, galerie s fotkami, inzerce práce a ubytování v zahraničí, seznamka a spolujízda z a do zahraničí.

odkazy | spolujizda | Autostop.sk | Zahnarzt München