Krajane.cz | Austrálie | Belgie | Británie | Francie | Irsko | Itálie | Kanada | Lucembursko | Německo | Mnichov | Nizozemsko | Norsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk en
 
Stran: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 ... 188   Dolů
 
Autor Téma: Emigranti prišli zveladiť Európu teda aj Nemecko  (Přečteno 12414073 krát)
jirike
Host
« Odpověď #2265 : Září 04, 2016, 10:57:15 am »

Jiřík to ani nikdy nezpochybňoval a nevím o tom, že někdo ano...
Myslím tu ,,úspěšnou" integraci a část imigrantů páchajíci trestnou činnost.
Tedy ani já úplne nechápu, co a komu ten člověk, nazývajíci všechny jednotne ,,zvířatama" a podobně, dokazuje  Kroutím očima

Nechovat se jako hovado je znak vyspělejší společnosti, po tom co tady pan ,,Kosmopolitní" předvedl, je pro me ve stejném ,,sáčku" jako podobně vypláchnute mozky z řad imigrantů. .. Mrknutí

Byl to právě ten vyspělý demokratický západní svět, který se jim tam do všeho mychal, cvičil první bojovníky a dodával zbraňe jednou na jednu, jindy na druhou stranu...

Kuvajt, Irák,  Írán,  Sýrie, Afganistan.........
Perský záliv jako celek....
Do ceho se kdy ten západní svět nepletl ? ??
Samozřejme stejne jako Rusaci. ..

Tlachání na netu a podněcování nenávisti ve stinu anonymity, to jsou dnešní bojovníci za ,,něco"  Smích Škleb
(Konvička je vypatlany úplne stejne, ale alespoň něco děla Mrknutí )
Zaznamenáno
kosmopolita



Karma: -25
Příspěvků: 348


« Odpověď #2266 : Září 04, 2016, 11:27:41 am »

Á ,, potrefené husy zakejhaly ,,      Jirike hraje všemi barvami -- opravdu složitej exemplář
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #2267 : Září 04, 2016, 12:44:21 pm »

Jirike hraje všemi barvami -- opravdu složitej exemplář

No...
Možná okopírovat konkrétní citaci - TE BAREVNOSTI...
Aby jsi nebyl tak trošku za........ Kroutím očima
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2268 : Září 10, 2016, 07:30:02 pm »

Á ,, potrefené husy zakejhaly ,,      Jirike hraje všemi barvami -- opravdu složitej exemplář

Kosmopolita, dostal jsi ode mne tučné mínus.   Valím oči! Super!

Diskutujte tak, aby se i ostatní mohli zapojit ( a zakřičet si  Škleb ).
Zaznamenáno
kosmopolita



Karma: -25
Příspěvků: 348


« Odpověď #2269 : Září 11, 2016, 08:58:36 am »

Díky. No ale je vidět, že nejsi ve vobraze, Lenke. Tady není o čem diskutovat. Toto jsou dva nesmiřitelné tábory lidí. Já mám názor - zakázat islám v Evropě. Kdo ne, tak raus !  Jirike je sluníčko. A tyto jeho názory a jemu podobných, jsou právě to, co Evropu ničí jako rakovina - postupně a jistě.  Tak o čem chceš diskutovat.  
« Poslední změna: Září 11, 2016, 09:01:39 am od kosmopolita » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2270 : Září 11, 2016, 11:56:52 am »

Islám nemůžeš v Evropě zakázat. 1. je to proti zdravému rozumu ( začaly by fanatické myšlenky, a později fašistické ),
a 2. nesměl by sem žádný muslimský turista ;-)   *)

Je potřeba to řídit a kontrolovat. Správným směrem. Tak, aby to bylo ku prospěchu všech.

Pokud si to ale dnes někteří stádní nechají od nejchamtivějších lidí vnucovat ( že sem jsou muslimové dodávaní po milionech ), je to chyba společnosti, tj. nás všech jedinců.

Jsou ale takoví, kteří to chápou, a něco s tím dělají. Konkrétně třeba bílé báby na úřadech, které prostě vyžírače odmítají, a stěžují jim život, jak jen to jde. Nebo že si lidé těch "turistů" v Německu prostě nevšímají, když je jich příliš mnoho, a usměrňují je podle zdejších zákonů, když se nechovají tak, jako se tu chováme.

To je třeba jeden ze způsobů, jak si zachovat Německo. Takové, jaké vždycky bylo: pracovité, ale rozumné.
( Bohužel Němci pracují až moc, protože se od výstavby po druhé světové válce ještě nedokázali ( nestihli ... ) z toho šíleného tempa zastavit ... Někdo jim to musí sdělit. )


*) Představ si to i opačně: Nějaký japonský Hirohito by zakázal všem bílým vstup do Japonska ( a později do celé Asie ). Co by bílí dělali ? Samozřejmě, že by byli zvědaví, lezli by tam horem a dolem, a otravovali ( a v případě Západních bílých by i vraždili ).

Proto je lepší nechat společnost napůl otevřenou turistům, ale nedovolovat jim usazovat se tam. Chránit se ve společnosti navzájem tak, že my jsme "bílí modroocí Němci" ( nebo Slovani nebo Afričani nebo ... ), můžeš přijet na návštěvu, podívat se, poučit se, pak to doma zkusit, ale tady je naše doma, ty máš doma u sebe. Jaké jsi si to tam vytvořil, takové to tam máš.


Jenže problém Německa je dnes ten, že se Němcům nechce pracovat ( protože cítí i vidí, že už stejně všechno mají a vybudovali, tak proč dělat něco zbytečného - navíc ), tak proto sem mezinárodní byznysáci na nucené práce "dovážejí" ( je to neuctivě řečeno, ale mnohem hnusnější je to, kdo na tento "nápad" přišel ) lidi z okolí, nejdříve z EU, a potom ze zemí, kde válčí **), aby tady "jako" udrželi ten standard, který tu je. Jenže tento standard neudrží cizinci, nýbrž Němci sami. Ale jestliže si teď Němci chtějí po tolika letech makačky odpočinout, budiž jim přáno.

**) aby je mohli snáze obsadit, a později se budou rozpínat po celém světě jako vši ( myslím teď konkrétně západní vlastníky firem, nejen ty německé, ale především americké, také francouzské, anglické, španělské aj. ).


Co proti úpadku Německa či rasismu dělat ?

Pokud se cítíš být Němcem, dělat to, co Němci vždy dělali ( to dobré; ne fašismus ), pokud spíše Slovanem, poučit se tady, a přitom pomáhat doma Slovanům. Ne v konzumu, ale v lidství. Které je západním byznysákům cizí - ti mají na prvním místě profit, který je vždy proti lidem i lidstvu.
Profit je dobrý pouze pro sobeckého jedince, jenže tito odchýlenci narušují klid na Zemi.

Jak to, že si to ti byznysáci mohou dnes dovolit ? Samozřejmě, že ze lhostejnosti davů. Protože když jsou davy líné, nic neudělají, proti ničemu se neozvou, a tito parchanti si mohou s takovými loutkami dělat, co chtějí. Já loutka nejsem, a podle toho se i chovám.


na závěr: Jenom blbci míchají rasy. Potom to v takové společnosti dělá bordel. Ať už velcí blbci ( byznysáci, kteří sem jiné rasy zavlékají ), nebo malí blbci, kdy se rozmnožují dva z odlišných ras.

Mně se líbí usměvavý čistokrevný Turek ( třebaže s křivou kudlou za pasem ), nebo menší kulatější Číňan ( třebaže prohnaný jak liška ) nebo kudrnatá afričanka ( která drží kmen ), kteří jsou sami sebou, hrdí a sebevědomí, ale tahle ustrašená směska, která tady, na Západě, vznikla z chamtivosti kreténů ( popsaných v předcházejícím odstavci ), to je obraz jejich odpadního myšlení ( chamtivosti a zároveň na druhé straně lhostejnosti ) ...

Afričani si žili v pohodě v Africe ( do té doby než tam vlezli bílí otrokáři z Ameriky ), Asiati za velkou čínskou zdí ( než se tam nasmradili Angličani ), američtí indiáni v Americe, než to tam přišli bílo-přicmoudlí pomatenci z Evropy pomíchat ( opíchat ) ...

Západní část bílé rasy je opravdu vadná myšlením. Dělá bordel všude na světě, neklid, zmatek, nerozum, ... Neumějí žít v klidu, v dostatku s málem. Těkají jak zvířata. Psi. Proto jimi oprávněně všichni přemýšlející pohrdají.

« Poslední změna: Září 11, 2016, 12:12:18 pm od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2271 : Září 11, 2016, 12:06:00 pm »

nanuk - ja tu mam dost vela znamych nemcov, lebo som tu studoval, aj pracoval roky v kolektive nemcov (univerzita). na pivo a oslavy sa stretavame, na Vianoce alebo Silvestra s nimi nechodievam, lebo to mam cas vyhradeny na stretavanie sa s rodinou. ...

Ano, čím déle tady člověk je, nebo čím upřímnější nitro má, nebo v čím mladším věku se s lidmi poznal, tím lepší jsou vztahy. U nějakého motorkáře ( agresivního bezohledného sobce ) nebo čoklofilky či grilovačů ( chamtivé nepřející sobky / sobců ) se nedá očekávat, že budou mít nějaká přátelství. Povrchní známosti ano, ale o vztahu nemůže být u takových jedinců řeč.
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #2272 : Září 11, 2016, 01:19:31 pm »

Jirike je sluníčko. A tyto jeho názory a jemu podobných, jsou právě to, co Evropu ničí jako rakovina - postupně a jistě.  Tak o čem chceš diskutovat. 

No možná o tech názorech Mrknutí
Vlož sem konkrétní citaci některého z tech názorů...
Jaky můj konkrétní názor je pro Evropu škodlivý ??
Jinak to jsou zas a zas a jen a jen ty Tvoje slinty. ..

Kdo ne, tak raus !

Ano ano, to už z historie známe.
A taky víme kam to az vede konyvko Mrknutí

Zaznamenáno
kosmopolita



Karma: -25
Příspěvků: 348


« Odpověď #2273 : Září 11, 2016, 01:37:44 pm »

Zakázat islám v  Evropě - samozřejmě znamená jakákoliv veřejná propagace, tzn. mešity, tiskoviny, shromáždění na základě této víry, atd.  Ti musulmani, kteří by se stavěli na odpor, takoví pokud možno ven z Evropy.  A jestli si něco vyznávají doma v rodině, je samozřejmě každýho věc.  Jinak tu klid nebude.  Jinak souhlas - běloch v Evropě sám si za to může : naiva, vychcánek byznysman, politikaření, atd. Já jsem měl jasno hned : od doby, kdy jsem poprvé vytáhl paty na Západ a viděl tu  ,, multikulti,, hrůzu. To jest začátkem 70. let.  Od této doby se mi to hnusí. Jinak : multikulti zkurvená prznící politika trvá  vlastně víc jak 60 let. Je to vina všech vlád v Evropě za celou tu dobu. Čr(Sr) po 89. roce nevyjímaje.   Původně dobrý úmysl socialistické vlády pomoci social. Vietnamu tím, že se u nás vyučí a vystudují vietnam. občané. A pak to zúročí doma ve prospěch své země. A co je z nich po 89 ?  Kšeftaři a velkopěstitelé marihuany.  Opět vina politiků, že nedrží správnou lajnu. Pokud chtěli ukončit socialistickou éru se vším všudy, vietnamce měli všechny donutit k návratu do vlasti.
Zaznamenáno
88barbie



Karma: -71
Příspěvků: 422


« Odpověď #2274 : Září 11, 2016, 03:11:13 pm »

Kdo ne, tak raus !
Ano ano, to už z historie známe.
A taky víme kam to az vede konyvko Mrknutí
Presne tak, hovorili:"Kto nie je s nami, je proti nam."

Inak "vyzirky" su to dost aj z byvalej (politicky) vychodnej Europy, nie raz im tu konkretne harry daval navody, ako na to, vyzdimat nemecky socialny system co najviac. Ti ludom ako kozmopolita a spol nevadia?
« Poslední změna: Září 11, 2016, 04:20:02 pm od 88barbie » Zaznamenáno
88barbie



Karma: -71
Příspěvků: 422


« Odpověď #2275 : Září 11, 2016, 03:20:17 pm »

Inak, stretla som sa uz neraz s nazorom, ze masivne utecenectvo moslimov, situacia k ich krajinach, ktora ich nuti utekat, je dosledkom vmiesavania sa zapadnych mocnosti do ich politiky.
Takze inak povedane len zneme, co sme si sami zasiali
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2276 : Září 11, 2016, 07:49:05 pm »

Ano, žádná akce nezůstává bez reakce. Tj. když se bílí cpou mezi muslimy, dostanou to nějakým způsobem zpátky.

Když je někdo zaslepen chamtivostí, a tudíž nevidí, jak kolem něj život jde ...
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2277 : Září 11, 2016, 08:05:56 pm »

Ti musulmani, kteří by se stavěli na odpor, takoví pokud možno ven z Evropy.  A jestli si něco vyznávají doma v rodině, je samozřejmě každýho věc. Jinak tu klid nebude.

Kosmopolito, tady se šeredně mýlíš. Bordel tu nedělají muslimové, ale vládnoucí kasta v Německu ( vlastníci firem ), což je míchanice všeho možného ( nejenom podle barvy genů, ale i národností, a stupňů psychických nemocí ). Pak samozřejmě drobní zlodějíčci, jako turecko-polsko-jugoslávsko-česko-... překupníci s auty, litevští zloději jízdních kol, dodavatelé čoklů z vých. Evropy apod.

Ti drobní hajzlíci tady budou pořád, protože spodina prostě nemůže žít jako aristokracie, ale myšlení té vládnoucí kasty musíme změnit, jinak nás dotáhnou ke zdárnému konci ( výletu na Hřibu na Měsíc. A nejen na měsíc, ale na věčnost ... ).


Jinak : multikulti zkurvená prznící politika trvá  vlastně víc jak 60 let. Je to vina všech vlád v Evropě za celou tu dobu. Čr(Sr) po 89. roce nevyjímaje.   Původně dobrý úmysl socialistické vlády pomoci social. Vietnamu tím, že se u nás vyučí a vystudují vietnam. občané. A pak to zúročí doma ve prospěch své země. A co je z nich po 89 ?  Kšeftaři a velkopěstitelé marihuany.  Opět vina politiků, že nedrží správnou lajnu. Pokud chtěli ukončit socialistickou éru se vším všudy, vietnamce měli všechny donutit k návratu do vlasti.

To nejsou jenom Vietnamci. To byli i na konci čtyřicátých let Řekové, když jim doma Angliameričani rozpoutali občanskou válku. Viz de: https://cs.wikipedia.org/wiki/Řecká_občanská_válka

Jenže Řekové se v české společnosti začlenili docela dobře. Co si teď probírám v mysli řecké lidi, které jsem tam za život potkal, tak vůbec nevyčnívali z českého davu. Jen samozřejmě barvou pleti a příjmeními.

A ti Vietnamci se Západu hodili po převratu na rozdělení Československa, a zničení řemeslné třídy v Československu, právě pro ty drogy:
Slyšel jsem takový názor ( a to je námět k diskusi, rád si vyslechnu stanoviska ostatních ), že Holanďani po převratu v '89 navrhli zničit zlaté české ručičky právě pomocí drog ( protože těch se učňové chytají nejsnáze ). Právě ti učni - řemeslníci, jsou základem každého národa, aby byl národ soběstačný a lidé spokojení, protože mají ten pocit.
Aby ČR nebyla ohrožením pro průmysl Západu a jím dodávané výrobky, ale Češi / Slováci byli jen dobří výrobní otroci ( levná pracovní síla ), než se Západní chamtivci přesunou zotročovat lidi do Číny a Afriky, až doba pokročí.

Jenže, opakuji, bojím se, že až se toho Češi nasytí, a přikloní se zpátky k ruskému medvědovi, začne se tento rozpínat po světě, což také nebude dobré.
« Poslední změna: Září 11, 2016, 08:14:46 pm od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2278 : Září 11, 2016, 08:22:17 pm »

Kdo ne, tak raus !
Ano ano, to už z historie známe.
A taky víme kam to az vede konyvko Mrknutí
Presne tak, hovorili:"Kto nie je s nami, je proti nam."

Inak "vyzirky" su to dost aj z byvalej (politicky) vychodnej Europy, nie raz im tu konkretne harry daval navody, ako na to, vyzdimat nemecky socialny system co najviac. Ti ludom ako kozmopolita a spol nevadia?

Jahodo, tady bych byl opatrný na slova.

Harry tady nabádal, ať si každý dojde do Jobcenter požádat o jazykový kurs, volně řečeno. S tím souhlasím, zvláště po zkušenostech, jaká jsou německá spodina prašiví rasisti, kteří člověka ještě potopí, než aby mu pomohli, když slyší, že člověk neumí německy dobře.
Jistě, Němci se musí nějak chránit ( jinak by to tady byl opravdu smeťák celého světa jako např. v New York ), ale pokud chtějí od pracovníků z ciziny nějaké výsledky, měli by pro ně něco udělat; ne je jen vyssát a odkopnout ( jako to prašiví vlastníci firem dělají už po staletí ).

Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2279 : Září 11, 2016, 09:26:16 pm »

"Azylanti tráví volno v zemích, odkud uprchli, píše německý tisk


Část úspěšných žadatelů o azyl odjíždí z Německa na krátkodobé pobyty do zemí, z nichž uprchli. S odkazem na vlastní průzkum o tom informuje list Welt am Sonntag. Zahraniční cesty podle něj naznačují, že běženci ve skutečnosti nečelí žádné perzekuci, jež ochranu cizinců podmiňuje."


to je totalna blbost, tomu neverim, tam padaju bomby, tam by na dovolenku nikto nesiel!
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 ... 188   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Pravidla stránky | Kontakt | Podpořit projekt | Partneři | Krajane.cz © 2024
Stránky Čechů a Slováků o životě, práci, ubytování a studiu v zahraničí. Diskuze a užitečné články s praktickými informacemi, galerie s fotkami, inzerce práce a ubytování v zahraničí, seznamka a spolujízda z a do zahraničí.

odkazy | spolujizda | Autostop.sk | Zahnarzt München